Intuïtieve vrouw!

Vertrouw jij jezelf! - Miranda de Bunje

Als intuïtieve vrouw heb je ervoor gekozen om de wereld een stukje mooier te maken met jouw talent. Jij bent jij, daar hoef je weinig voor te doen. Dit is wie je bent, waarvoor je hier bent en waarin je dus meer en meer mag gaan laten zien van jezelf.

Je wordt geboren en leert jouw lessen. Je opvoeding, de maatschappelijke systemen en je verschillende relaties dragen de liefde en pijn voor jouw groei en wonden die bij je lessen horen.

De pijn en wonden zijn er met één reden: Je wilt het ervaren en weten dat deze dualiteit er is. Door het erkennen en niet meer afstoten van de dualiteit, kan de andere kant zich gaan laten zien en dat is overvloed, bij je komen. Laat mij je vertellen hoe!

Stop met het kijken naar het verleden…..

Het feit dat er gedoe, geneuzel en drama geweest is in het verleden, betekent niet dat dit altijd jouw realiteit moet blijven. Mag ik mijzelf toestemming geven dat het weer speelser, lichter en leuker kan. Mijn leven was namelijk niet altijd fijn en ik ben met veel zwaarte en gedoe omringd.

Tegenwoordig weet ik dat dit niet mijn realiteit is. Mijn uitnodiging ligt erin de wereld om mij heen te laten zien dat het lichter, speelser en leuker kan. Dat vertrouwen in jezelf echt heel fijn kan aanvoelen en daardoor je bestaansrecht niet meer uit de buitenwereld hoeft te halen. Het is je geboorterecht om te zijn wie jij wilt zijn.

Wat niet helpt om vertrouwen in jezelf te krijgen is dat je vaak bent afgestemd op de energie van je omgeving in plaats van op jezelf.

Je bent een leider, geen meeloper. Je loopt voorop en dat betekent dat je daar soms alleen loopt, niet elke stap bekend is en je af en toe lijkt te struikelen. Vooral dit laatste vraagt vertrouwen. Het is namelijk verleidelijk om je omgeving te volgen en weer te kiezen voor controle.

Ga voorbij controle en omarm de chaos die er soms is. Chaos is er om oude patronen, angsten, controle los te kunnen laten. Je ziel neemt je elke keer weer mee naar het pad van wat er voor jou is weggelegd. Vertrouwen op jezelf.

Stap niet terug in de vertrouwde realiteit en ga voorbij schijnveiligheid. Je mag je af en toe ongemakkelijk voelen, het niet weten en stap voor stap ontdekken wat het nieuwe je wilt laten zien.

Omarm alles dat LEVEN heet!

Voelt als vertrouwen toch? Speels, licht, diepgang en met een rugzak vol tools omdat dit nu eenmaal jouw weg is. Omarm het gevoel van vertrouwen in jou. Omring je met mensen die je energie geven, die je kunnen vertellen waar er verbeterpunten zijn.  Neem advies aan van mensen die staan waar jij wilt staan en niet langer van mensen die achter je lopen. En het allerbelangrijkste blijf jouw eigen energie volgen, laat alle energieën los die niet van jou zijn!

Ben je klaar voor jouw Clear your soul reading?  Wil je meer weten? Mail mij via info@mirandadebunje.nl en ik neem contact met je op.

 

Liefs Miranda