Loyaliteit

DSC_6115

Loyaal zijn aan je moeder is een mooie eigenschap, maar een eigenschap die zeker niet altijd goed uitpakt. Ik heb ervaren dat het behagen van je moeder veelal voortkomt uit afwijzing en of conflict. Als ik praat vanuit mijn eigen ervaring heb ik lang mijn eigen licht gedoofd. Ergens diep in mij zat er een ongelooflijke angst dat als ik mijn licht zou gaan laten schijnen, ik mijn moeder nog meer verdriet zou doen als dat ik al deed. Deze overtuiging heeft mij geremd om te gaan staan voor wie ik ben. Het idee dat ik een tsunami aan woede over mij heen zou krijgen, deed mij al bevriezen om überhaupt in beweging te komen. De opstellingen en het innerlijk werk wat ik hierop heb verricht, hebben gezorgd voor helderheid. Al deze overtuigingen, angsten, gedachten en nogal hardnekkige energieën die in het systeem waren opgeslagen heb ik doorleefd, doorvoeld, zodat ik nu andere vrouwen daarin kan gaan begeleiden.

In april start de exclusieve kleinschalige drieluik workshop waarin ik jou de veilige bedding, aandacht en liefde kan geven waar jij zo naar op zoek bent, als je te maken hebt met de ‘moederwond’. Omdat ik als geen ander weet dat veiligheid, aandacht en liefde zo helend kunnen werken. Ik volg de energie die jij mij laat zien. Vanuit de groepsenergie gaan wij deze dag vormgeven. Het enige wat ik van je vraag is om het allemaal te laten gebeuren. Uit het hoofd en in het lijf. Van daaruit ontstaan de kleine wonderen. Voelen en ervaren.

Dit is een exclusieve dag waarin jouw ‘moederwond’ met veel veiligheid, liefde, maar ook veel humor wordt begeleid! Een vleugje licht, en een vleugje genieten mag zeker niet ontbreken!

Het is mooi als jij mij laat zien en voelen wie jij bent. Het wordt nog mooier als jouw energie in beweging komt zodat jij weer kan voelen en ervaren wie JIJ bent.

Ben jij erbij?

Liefs Miranda