Licht

Ontwerp zonder titel - 2021-05-13T131007.539

Ik was tijdelijk mijn licht even kwijt door een rouwproces waar ik doorheen ben gegaan. Maar het knopje “aan” heb ik inmiddels weer gevonden

Ons eigen licht.
Vanuit onze eigen plek. Dan komt er helderheid. Dan vallen alle sluiers weg. Dan pas creëren we een leven vanuit onze energie.
Dan pas zien we dat alles er al is zodra we zelf uit de weg gaan en ons verbinden met dat wat zoveel grootser is dan onze aardse ik. Dan pas voelen we ons veilig in al onze kwetsbaarheid en kracht. Dan kunnen we helemaal onszelf laten zien. Het licht zorgt voor ons, geen vergelijking, geen vooroordelen, geen afgunst. Nee, elkaar bekrachtigen. Voelen dat jij jezelf kunt dragen dat is de basis, van daaruit kun je uit liefde anderen dragen.

Ik zorg voor licht, altijd en overal!

Liefs Miranda