Welkom bij Bewust Verbonden Ademwerk!

Ontdek de kracht van bewuste ademhaling als sleutel tot zelfontdekking en diepgaande heling. Bij Bewust Verbonden Ademwerk nodigen we je uit om direct naar de kern van je wezen te gaan, zonder omwegen. Dit krachtige proces biedt een transformerende reis naar binnen, waarbij je diep contact maakt met je lichaam, geest en emoties.

Bewust Verbonden Ademwerk opent de deur naar diepere lagen van bewustzijn en heling.

Het nodigt je uit om bewust te ademen en zo de ruimte te creëren om vastzittende emoties los te laten en diepe transformatie mogelijk te maken. Het is een uitnodiging om oude patronen te doorbreken, emotionele ballast los te laten en diepe heling in gang te zetten.

Voel om te helen! Stap in deze helende reis naar binnen en ontdek de bevrijdende kracht van bewuste ademhaling. Hier vind je de ruimte om te verkennen, te helen en te transformeren op een diepgaand niveau.

In onze cirkel van beweging, muziek en adem nodigen we je uit om opnieuw de verbinding te ervaren met jouw prachtige lichaam. Deze cirkel van helende energie omringt je en begeleid je op jouw reis naar heling. Laat de ritmische beweging, de harmonieuze klanken en de diepe ademhaling je lichaam en geest omarmen en helen.

Stap in onze cirkel van beweging, muziek en adem en laat je meevoeren op de golven van helende energie. Hier is waar je thuiskomt bij jezelf, waar je de helende kracht van beweging, muziek en adem kunt omarmen en ervaren.

De adem verbindt en maakt je bewust van wat je onderdrukt. Van wat je niet wilt of kunt voelen en misschien veroordeelt. Je maakt met de ademruimte in jezelf door het “oude” los te ademen en de nieuwe ruimte te geven.

“Door de ademcirkel viel het kwartje, doordat ik het ook ging doorvoelen. Het zat niet alleen in mijn hoofd, maar ik kon het nu voelen in mijn lijf, tot in mijn vezels. Met die ademhalingssessie heb ik een aantal van die blokkaden kunnen oplossen.”