“De Onzichtbare Draden”

miranda-de-bunje-1

Levensvreugde en moeiteloos vertrouwen, ontdekken velen van ons dat er onzichtbare draden zijn die ons telkens weer terugtrekken naar oude patronen. Deze draden, die ik wel eens de ‘ijzeren draden’ noem, zijn krachtig en lijken zich niet zomaar te laten doorsnijden. Mijn eigen ervaringen in het opzetten van mijn onderneming brachten me in contact met deze krachtige, maar onzichtbare krachten.

Met grote plannen en briljante ideeën leek alles in eerste instantie veelbelovend. Echter, de realiteit was anders. De onzichtbare draden onthulden dat er innerlijk werk te doen was. Het was tijd om mezelf te bevrijden van diepgewortelde overtuigingen, overlevingsmechanismen, patronen, kindsdelen, trauma’s en systemische verstrengelingen.

Ik besloot om het leven te bekijken door de lens van systemisch denken. Het verkennen van mijn familiegeschiedenis en het begrijpen van de patronen en trauma’s die zich daarin verstopten, bleek een fascinerende en noodzakelijke reis. De onzichtbare draden werden zichtbaar, en ik was bereid om diepgaand in mijn eigen verhaal te duiken. Want ik begreep als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om te worstelen met iets dat zo ongrijpbaar lijkt.

Door deze reis ontdekte ik de kracht van het doorvoelen en het verkrijgen van inzichten. Het bracht verzachting en liefde, waardoor de geblokkeerde energie weer volop kon stromen. De systemische benadering bood een helende blik op mijn leven en mijn onderneming.

In mijn zoektocht naar bevrijding ontdekte ik dat het doorgronden van de onzichtbare draden een poort opent naar een dieper begrip van onszelf en onze relaties. Het is een reis die niet altijd gemakkelijk is, maar wel de moeite waard. Door de onzichtbare draden te erkennen en aan te pakken, kunnen we ons pad naar levensvreugde en vertrouwen in onszelf en onze ondernemingen helderder verlichten.

In mijn blog deel ik mijn persoonlijke ervaringen en inzichten, met de hoop dat het anderen inspireert om hun eigen onzichtbare draden te verkennen en te ontwarren. Want alleen door deze diepgaande innerlijke reis kunnen we werkelijk bevrijd worden en volop genieten van het leven dat voor ons ligt.

Liefs Miranda