Volg het pad van jouw intuïtie

De hele dag worden we beïnvloedt door onze gedachten. Deze kunnen ons helpen, maar ook onterecht remmen. Negatieve gedachten die voortkomen uit eerdere ervaringen kunnen aardig de overhand nemen in je leven. Je constant waarschuwen, angstig maken of dingen laten herbeleven. Door hier aandacht aan te geven, wordt het steeds groter.

Jouw energie creëert jouw leven

Wat jij denkt en voelt, straal je letterlijk uit aan energie. Het heeft veel meer impact dan je zelf denkt. Met jouw mindset creëer je jouw leven. We zijn bestemd om te groeien en ons te ontwikkelen. Daarom is het zo belangrijk de weg vrij te maken van negatieve invloeden en je échte energie te laten stromen. Zo word je wie je echt hoort te zijn: jezelf.

Intuïtieve reading

Het is als eerste goed om te beseffen dat jij niet je gedachten bent. Je bent veel meer dan dat. Je bent energie. En wie jij bent zonder je gedachten en ervaringen, wat jouw energie is in haar puurste vorm, dat ervaar je in mijn Intuïtieve reading & Helderheid en Heling sessies.

Er ontstaat een nieuwe, sterkere versie van jou die zich goed en krachtig voelt, vrij van alle ballast en klaar om te genieten van het leven.

Wat kan ik voor jou betekenen?

We starten altijd met een Intuïtieve reading. In deze reading van 1,5 uur stem ik me volledig af op jouw energie. Ik lees wat er in je onderbewustzijn leeft en maak dit helder. Je krijgt inzicht in waar je op vastloopt en hoe je dit doorbreekt. Het is een combinatie van een energetische healing met spirituele psychologie. Ik werk met jouw energie om en geef je inzicht in jezelf, hoe je jezelf kunt helen en zo de weg vrij maakt naar mooie, nieuwe ontwikkelingen op je levenspad.

Vanuit deze reading kijken we samen of je meer sessies nodig hebt. Afhankelijk hiervan kun je Helderheid en Heling sessie bijboeken. Dit is altijd maatwerk, het aantal sessies is dan ook per individu verschillend en gaat altijd in overleg.

“Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven leiden en zul je het het lot noemen.”

Hi, ik ben Miranda de Bunje

Intuïtieve Spirituele coach
Ik help je door jouw energie te lezen en helderheid te scheppen in wie jij echt bent en wat je wilt in het leven. Ik maak de weg vrij voor groei en geluk, voor een nieuwe versie van jezelf.