Mijn verhaal

Over Miranda de Bunje

Als klein meisje voelde ik al heel sterk energieën van mensen. Het was een talent dat er in die tijd niet mocht zijn en die ik toen maar heb weggestopt. Toen ik eenmaal volwassen werd heb ik mijn gave omarmd, verder ontwikkeld en er uiteindelijk mijn werk van gemaakt. Mooier kan niet.

Iedereen kent in zijn leven donkere periodes en de kunst is om deze niet je verdere pad te laten bepalen. Ik heb deze weg ook moeten bewandelen en ook ik heb dat niet alleen gedaan.

Mijn inspiratiebron

In mijn leven heeft mijn broer heeft een grote rol gespeeld in mijn innerlijke heling. Hij was een wijze man die mij richting gaf als ik het even kwijt was. Hij deed het licht aan met zijn wijsheid als ik in het donker zat. Zijn kracht zat in het geven van inzicht. Alleen door inzicht kun je verandering realiseren.

Heling & Helderheid

Zijn wijsheid en het positieve effect ervan op mijn leven hebben me doen besluiten mijn gave verder te ontwikkelen. Mijn gevoeligheid heeft ervoor gezorgd dat het een tijd heeft geduurd voordat ik mijn bestemming gevonden had. Al 20 jaar begeleid ik mensen vanuit mijn spirituele, intuïtieve, mediamieke talenten. Dat ik nu anderen kan helpen helderheid te krijgen en te helen ben ik mijn broer dankbaar voor. Ik heb van mijn talent mijn werk mogen maken. Ik kan nu het licht aandoen als jij in het donker zit.

Heling en Helderheid

Mijn innerlijke reis ging niet zonder slag of stoot. Leren hoe bij mijzelf te blijven en mij niet laten afleiden door de buitenwereld. Dat gaf mij de kracht weer terug.  Dat gun ik jou ook. Ik begeleid en ondersteun jou graag je energie te verkennen. Daar waar helderheid is ontstaat er ook heling. En dat zorgt ervoor dat jij weer het geluk en de vrijheid terug vind in je leven. Maar vooral weer durft te vertrouwen op jouw intuïtie.