"De Wijsheid van mijn Hart"

Mijn helende reis begon met het erkennen van de taal van het hart, een langdurige verkenning van de wijsheid die diep binnenin mijzelf verborgen lag. Het was geen eenvoudige weg; het vroeg om moed en doorzettingsvermogen terwijl ik worstelde met de verwachtingen van anderen en de druk om te voldoen aan externe normen. Maar geleidelijk aan begon ik te luisteren naar mijn eigen innerlijke stem, om de waarheid van mijzelf te omarmen en mijn eigen pad te volgen.

"Welkom op je reis naar heling en transformatie. Samen kunnen we de deuren openen naar een leven vol innerlijke harmonie, liefde en vervulling"

Mijn eigen reis van zelfontdekking en heling heeft mij geleerd dat de ware kracht van heling ligt in het vermogen om liefdevol te luisteren naar de stem van het hart. Als healer en medium ben ik toegewijd aan het begeleiden van anderen op deze reis van innerlijke groei en transformatie zodat ieder zijn eigen wijsheid en helende kracht kunnen ontdekken. 

Deze reis van zelfontdekking bracht me niet alleen dichter bij mijn eigen waarheid, maar ook bij een diepgaande wijsheid die ik nu deel met anderen.

Ik heb geleerd om dieper in mijn lichaam te zakken en het vertrouwen in mezelf en het leven te herwinnen. Deze reis van zelfontdekking bracht me niet alleen dichter bij mijn eigen waarheid, maar ook bij een diepgaande wijsheid die ik nu deel met anderen.

Mijn verhaal is een herinnering dat het nooit te laat is om naar je eigen hart te luisteren, om te kiezen voor je eigen geluk en vervulling. Samen kunnen we de kracht van zelfvertrouwen en de magie van authentiek leven ontdekken.

Wie is Miranda nog meer……Een Vrolijke Mix van Passies en Eigenaardigheden!

Wanneer Miranda niet druk bezig is met haar diepgaande wijsheid en haar mediamieke talenten, dan vind je haar in een kleurrijke wereld vol gekkigheid en levensvreugde. Laat me je vertellen over haar sprankelende trekjes:   

Weekendjes Weg? Ja, Graag!
Miranda’s hart gaat sneller kloppen van luxe bed and breakfasts en plekken waar de energie puur en rustgevend is. Als ze niet werkt aan innerlijke transformatie, geniet ze graag van een ontspannen uitje.

Het strand en de natuur zijn haar happy places. Ze houdt van het dobberen in de zee met een panoramisch uitzicht. Miranda voelt zich één met de elementen.

Koken is een van haar passies, en eten nog meer! Ze is altijd in voor culinaire avonturen en deelt graag haar favoriete recepten en eetplekjes.

Miranda is een geboren healer, maar het kostte haar wat tijd om het volledig te kunnen omarmen. Haar talenten vormen een uniek mix van diepe wijsheid, speelse gekkigheid en een scherp vermogen om energie te lezen. Toch is ze ook een pittige Rotterdamse vrouw, met een hart vol humor en het leven. Als je haar tegenkomt kun je haar herkennen aan haar sprankelede ogen en haar aanstekelijke lach. Ze staat altijd klaar om je te omarmen met haar warmte, je te inspireren met haar wijsheid en je te laten lachen met haar humor.

Jacky, Haar Vierbenige Vriend. Haar hondenvriendje Jacky is niet zomaar een huisdier; hij is haar trouwe metgezel en bron van eindeloze vreugde.

Als Miranda in een pretpark is, zie je haar innerlijke kind weer tot leven komen. En wanneer ze danst, vergeet ze de wereld om haar heen en creëert ze haar eigen magische wereld.

Muziek is haar levensadem. Miranda houdt van muziek uit alle hoeken van de wereld, maar tijdens haar ademsessies komt de betovering van Arabische muziek tot leven.

Miranda is zacht en vriendelijk, maar ze weet ook wanneer ze haar tanden moet laten zien. Haar hart is altijd open voor warmte en liefde, en er is altijd ruimte voor meer.

Oh ja, Miranda staat bekend om haar onhandigheid zijn, die soms hilarisch kunnen zijn vooral als je niet graag in de schijnwerpers staat! Als je niet van aandacht houdt is het niet verstandig om met haar op stap te gaan. Gelukkig kan ze lachen om haar eigen onhandigheid. Het is in ieder geval nooit saai. Ze is als een kleurrijk vuurwerk dat overal waar ze gaat een beetje vrolijkheid, opwinding, sprankeling en wijsheden brengt. Dus als je klaar bent voor wat verandering, verrassingen, liefde, sprankeling en avontuur dan zit je bij Miranda heel goed.