Reviews

Hieronder vind je de reviews van klanten die mijn trajecten hebben doorlopen.

Ik werk samen met jou in je onderstroom omdat ik heel erg geloof en weet dat alles wat jou klein en gevangen houdt zich daar bevindt. Al die onzin en al die leugens die jij over jezelf bent gaan geloven, als kind, houden jou vast op een emotionele, fysieke en mentale plek waar je niet wilt zijn en die je al helemaal niet verdient.

Miranda brengt je vanuit haar enorme gave, kennis en ervaring met veel liefde en begrip op het pad dat voor jou bestemd is - én geeft je het vertrouwen dat je dit kunt lopen.

Ik ben eigenlijk al mijn leven lang bij allerlei therapeuten op bezoek geweest en nu bij Miranda heb ik eindelijk die diepere laag bereikt waar ik zo naar op zoek was’.

Miranda heeft de gave om contact met je ziel te maken. Ze heeft het talent om op je af te stemmen ‘om de woorden heen’, en werkt van daaruit verder. Daarbij zet ze naast haar gave ook al haar kennis, kunde en ervaring in. Ze ziet je echt, en werkt vanuit liefde, en dat voel je. Mijn traject bij haar heeft me zo ontzettend veel gebracht. Zij heeft in een lastige periode echt enorm het verschil gemaakt.

De manier waarop zij het spirituele op een aardse manier uitdraagt spreekt mij enorm aan. En zo zijn we samen 6 maanden aan de slag gegaan met onder andere mijn angsten, mijn beperkende overtuigingen en belemmeringen, heb ik oude patronen doorbroken en andere zaken die we tegenkwamen op energetisch niveau aangepakt. Elke 1-op-1 sessie was weer een waar cadeau.

Vanaf het eerste moment dat ik bij Miranda kwam, voelde ik haar oprechte belangstelling en de enorme drive die ze heeft om je te helpen. Zonder te oordelen, in je eigen tempo. Ze is er echt voor je, gedurende het hele traject. Ik voelde me enorm gedragen. Als ik in één woord zou moeten aangeven wat ze me heeft gegeven, dan is dat ‘vertrouwen’. Vertrouwen in mezelf, in de keuzes die ik maak, in het leven an sich, in de toekomst.

Wat heeft dit coaching traject me opgeleverd? Dat is toch wel dat ik mijn eigen innerlijke onveiligheid veel beter herken, waardoor ik meer grip heb gekregen op mijn eigen emoties en gedrag.

Deze ene sessie heeft mij al zoveel meer gebracht dan ik ooit had gedacht. De combinatie van Miranda als persoon en haar enorme wijsheid en bevlogenheid maakt dat je een heel fijn en gezellig gesprek hebt met een Tsunami aan persoonlijke inzichten. Dankjewel Miranda.

Dit traject van zes maanden is zoveel groter en omvattender dan dat je het kan benoemen. Miranda opende de poorten naar mijn ziel. Ze is inspirerend, warm, liefdevol en een fijn mens. En zo coacht zij ook. Het is echt heel bijzonder wat haar kwaliteiten en gave zijn en hoe je dat vormt en veranderd en wat voor mooi effect dat heeft op mijn leven. Het heeft me zoveel vertrouwen gegeven.

Toen ik bij Miranda mijn eerste kennismakingsgesprek achter de rug had wist ik dat ik ging starten met het zes maanden coaching traject. Ik had een enorm gebrek aan eigenwaarde. Dat uitte zich in niet voor mijzelf opkomen en het lastig vinden om mijn plek in te nemen. Ik zat vol angsten en ik had ook enorm angst van wat anderen van mij vonden. Ik was negatief ingesteld en had geen vertrouwen. Wat heeft dit traject mij veel opgeleverd.

Mijn zoektocht naar vrijheid is een avontuur geworden in plaats van een blokkade’’, Dat is letterlijk wat het traject met je doet. Het brengt je terug naar wie je werkelijk bent. En dat voelde voor mij als een avontuur! Je leert weer tijd voor jezelf te maken. Je leert te luisteren naar je lichaam en je gevoel. Je leert jezelf opnieuw kennen. Ik ben bewuster gaan voelen en meer van mezelf gaan houden. Ik mag er zijn, wat ik ook voel en waar ik ook ben. Miranda begeleid je met respect en vertrouwen. Stap voor stap in het proces. Ze heeft een hele fijne energie waardoor je kalm en veilig voelt. Wat essentieel is om de diepte in te durven gaan en oude herinneringen en gevoelens tegen te komen. Doordat Miranda de juiste vragen durft te stellen en heldere uitleg geeft, kon ik mijn belevingen beter verwerken en stappen maken. Het traject heeft me doen inzien dat het nooit te laat is om oude aangeleerde gewoontes om te zetten in nieuwe handvatten voor de toekomst.

Je tapt in op het veld van wijsheid en weten. Het voelde alsof we samen in een magisch veld vertoefden. Het voelde enorm veilig en steunend dat ze zo met mij mee kan lopen in mijn zoektocht naar wie ik werkelijk ben. Heel erg dankbaar.

Lieve Miranda, dankjewel voor je al jaren liefdevolle begeleiding. Je weet gevoelens en situaties zo helder aan mij uit te leggen, waardoor ik mij begrepen voel, maar ook mezelf steeds beter begrijp.