Soulsessie

Van ziel tot ziel.
Welkom bij de Soulsessie! Een reis van ziel tot ziel. Deze sessie verkent de diepten van het energetische veld dat alles omringt. Hoewel dit veld voor het blote oog onzichtbaar is, kunnen we het krachtig voelen. Mijn benadering richt zich voornamelijk op  psychometrie. Als tussenpersoon tussen onze fysieke realiteit en de spirituele wereld, fungeer ik als een kanaal voor boodschappen en inzichten.

Deze sessie is een poort naar heling, bewustwording en verruiming van het bewustzijn.

Ik richt me op het lezen van energie vanuit het aardse perspectief. Dit kan variëren van het interpreteren van aura’s tot het verkennen van de diepten van jouw gedachtewereld. Deze vorm van informatie verzamelen behoort tot de categorie van paranormale talenten, specifiek psychometrie.

Tijdens onze sessie maak ik direct contact met de energiefrequenties hier op aarde, waardoor ik me kan verbinden van ziel tot ziel. Ik stem af op jouw unieke energie en lees de subtiele signalen die naar voren komen. Deze intuïtieve uitwisseling biedt een diepgaande ervaring van zelfreflectie en inzicht.

Ik nodig je uit om jezelf open te stellen voor deze reis en te ervaren hoe deze sessie jou kan ondersteunen in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Psychic contact is een diepgaande ervaring die altijd plaatsvindt van ziel tot ziel.

Het is een fascinerende verbinding met een energetische intelligentie die voortvloeit uit de essentie van het aardse bestaan. Deze energie is voortdurend voelbaar voor mij, doordringend en tegelijkertijd subtiel, als een fluistering van de ziel die spreekt door middel van trillingen en frequenties.

Het is een prachtige synchroniciteit tussen de fysieke en spirituele wereld, waarin ik mijzelf verbind met jouw aura, jouw gedachtewereld, en met de levendige energie die ons omringt op deze aarde. Dit diepe, intieme contact ontsluit niet alleen de poorten naar heling, bewustwording en bewustzijn, maar opent ook de deuren naar een dieper begrip van onze verbondenheid met het universum. Het is een ontmoeting met de essentie van wie we werkelijk zijn, een herinnering aan onze eeuwige band met de bron van alle creatie….

Dit moment van samensmelting is een heilige dans, waarin onze essenties elkaar ontmoeten en versmelten tot één krachtige stroom van liefde en begrip.

“Ik sta klaar om mij volledig te verbinden en te vermengen met jouw energie, van ziel tot ziel. ”

Ben jij er klaar voor om deze diepe verbinding te ervaren...

…om jezelf open te stellen voor de rijke mogelijkheden die zich ontvouwen wanneer onze zielen samenkomen? Samen zullen we de grenzen van het bekende overschrijden en de diepten van het onbekende verkennen. In deze heilige ruimte van vereniging, laten we ons leiden door de stromen van het universum en de wijsheid van onze harten.

Sta open voor de magie die zich ontvouwt terwijl we ons laten meevoeren op de golven van zachte energie!

Praktisch

Duur: 1 uur
Locatie: in Rotterdam, bij mij thuis
Investering: 125 euro per uur (incl. btw)

Reviews