Ontdek de Wereld van diepgaande heling door Verbonden Ademhaling

Heb je ooit nieuwsgierig gekeken naar de mysterieuze wereld van muziek, beweging en de verbonden ademhaling? Heb je je afgevraagd hoe deze krachtige tools ons kunnen verbinden met de diepere lagen van ons bewustzijn en ons in staat kunnen stellen om heling te ervaren op een niveau dat voorbijgaat aan onze alledaagse realiteit? Dan nodigen wij je van harte uit om deze fascinerende helende innerlijke reis met ons te maken.

Durf het leven weer in te ademen

Ik wil graag mijn ervaring met je delen, mijn allereerste verbonden ademsessie. Ik wist niet zo goed wat er ging gebeuren maar ik belandde bij een vrouw die ik al jaren ken en heel veel ervaring heeft. Ik ging op een matrasje liggen en luisterde heel goed naar de aanwijzingen, want ik wilde alles wel goed doen natuurlijk. Tijdens de uitleg over wat er kon gebeuren en wat je kon ervaren dacht ik : “Nou ik weet niet of ik het wel wil doen hoor, er kan blijkbaar van alles gebeuren…….” Maar ik bleef toch liggen en ging voorzichtig ademen. Nou, ik denk dat ik op iedereen heb liggen letten behalve op mijn ademhaling. Overal hoorde ik mensen ademen, huilen, een gil geven en ga zo maar door. Ik kon totaal niet bij mezelf blijven en probeerde overal controle over te houden. Wat ik wel voelde waren tintelingen in mijn gezicht en handen dus ik had toch iets goed gedaan. Mijn bevrijding kwam tijdens de ontspanning na 30 minuten intensief ademen. Ik heb nog nooit zo hard gehuild in een sessie zoals toen. Wat een bevrijding gaf dat, een prachtig loslaten van oude pijn. In het eerste gedeelte van de verbonden ademhaling sessie vul je het lichaam met zoveel mogelijk zuurstof en in het tweede gedeelte laat je jezelf in ontspanning vallen, je komt in een meditatieve staat terecht. Juist in deze ontspanning kunnen de mooiste momenten voorbij komen. Voor sommigen zal dat een diepe rust zijn en voor anderen een heel verhaal, gesprekken of het zien van dierbaren die zijn overleden, contact met gidsen en meer. Elke verbonden ademsessie is weer anders, wat begrijpelijk is want elke keer mag er een diepere laag geopend worden om te helen. De verbonden ademsessie is 1 van de meest effectieve manieren om je lichaam te ontdoen van oude vastgezette emoties. Ik voel me altijd dankbaar en nederig als ik deze sessies geef . Dankbaar dat de ander zich zo vertrouwd voelt dat ze zich kunnen openen en hun emoties kunnen laten stromen.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden in het ontdekken van deze krachtige ervaring. Mijn aanbod omvat muzikale begeleiding, beweging en verbonden ademhalingssessies. Het is verbazingwekkend om te zien hoe het lichaam opknapt, maar nog belangrijker is wat het emotioneel en energetisch kan teweegbrengen.

Wat kun je verwachten?

Gedurende deze uitgebreide sessie nemen we je mee op een diepgaande innerlijke reis, waarbij we de taal van het lichaam gaan verkennen. We laten je zien hoe muziek, beweging en de verbonden ademhaling een krachtig instrument kan zijn voor persoonlijke groei, heling op diep niveau en spirituele groei. Je zult leren luisteren naar de ‘taal’ van het lichaam. Het lichaam heeft je zoveel te vertellen, we zijn alleen verleerd om er naar te luisteren.

Door middel van ademwerk zul je diepe ontspanning bereiken, blokkades loslaten en toegang krijgen tot verborgen wijsheid en heling in jezelf. De combinatie van muziek, beweging en verbonden ademhaling creëert een krachtige energie die je zal helpen om op een dieper niveau te verbinden met je eigen innerlijke kracht en zelfhelend vermogen.

Tijdens een ademsessie kunnen er reacties in verschillende delen van je lichaam optreden. Dit zijn tekenen dat er iets gebeurt, bevroren energie wordt geactiveerd. Geen reden tot angst, alleen een herinnering dat je lichaam begint los te laten en te helen.

Vaak ademen we niet diep genoeg en krijgen we te weinig zuurstof binnen, wat leidt tot vermoeidheid, ziekte en stress. Wanneer we angstig zijn, houden we onze adem in, wat leidt tot onderdrukte emoties en het verlies van vitale energie. Beweeg alsof niemand kijkt alsof de muziek je ziel aanraakt, en adem alsof elke ademhaling een nieuwe start is.

Waarom zou je meedoen?

Stel je voor dat je voor even kunt ontsnappen aan de chaos van het dagelijks leven en de drukte van je gedachten. Stel je voor dat je je kunt onderdompelen in een wereld van muziek, waar elke noot je ziel raakt en elke beweging de bevroren delen in je lichaam weer laat ontdooien. Stel je voor dat je de kracht van je ademhaling kunt ontdekken, een bron van vernieuwing en transformatie. Dit is een kans om te ervaren wat het betekent om volledig in het NU te leven, om jezelf te bevrijden van  de last van het dagelijks leven en de verbinding te maken met je innerlijke kracht.

Praktische informatie

Waar: Huize Mooisteen (Prinses Beatrixstraat 2, Nieuwerkerk a/d IJssel)
Tijd: van 10.00 tot 14.00 uur
Deelname kost: € 65,-

11 februari 2024

10 maart 2024

Datum volgt

Maximaal plek voor 10 personen. Minimaal 4 personen om de workshop door te laten gaan.