Werkwijze en aanbod

Gratis Intake

We starten altijd met een korte gratis telefonische of Zoom intake. Zo kun je kijken of je je goed voelt bij mij en je open kunt stellen. Een goede klik is erg belangrijk. In deze intake bespreken we je alvast waar je tegenaan loopt en wat centraal staat. Zo kan ik me alvast inleven in jouw energie en bepalen waar de focus op moet liggen.

Intuïtieve reading

Na de telefonische intake volgt de Intuïtieve reading. Deze reading van 1,5 uur is op zichzelf staand te boeken maar is ook altijd het eerste deel van Heling & Helderheid sessies. Tijdens de Intuïtieve reading stem ik me volledig af op jouw energie en combineer ik mijn kennis van psychologie met mijn mediamieke talenten. Een krachtige mix waarmee je jezelf beter leert begrijpen en de weg vrij maakt om jouw energie weer te laten stromen

Heling & Helderheid sessies

Na een Intuïtieve reading kan blijken dat je meer nodig hebt om echt tot jezelf te komen. Dan kun je ervoor kiezen Heling & Helderheid sessies bij te boeken. In deze sessies gaan we aan de slag met waarom je steeds dezelfde soort dingen tegen komt. Waarom gaan relaties zoals ze gaan? We kijken als het ware met een helikopterview naar jouw aardse leven. Daar waar helderheid is ontstaat heling.

“Hoewel we bewust niet vrezen om lief te hebben, is de ware angst, hoewel het vaak onbewust is, eigenlijk liefhebben.”