Welkom bij: Inzicht in Familie Energieën

We nodigen je uit voor een inspirerende reis naar de diepere lagen van jouw familiegeschiedenis en, dynamiek. Familie, een woord dat verschillende emoties oproept, soms een bron van vreugde en ondersteuning, andere keren een uitdaging waarbij we ons afvragen: “Hoe heeft dit mijn leven beïnvloed?”

Over de Workshop

“Inzicht in Familie Energieën” is meer dan een workshop; het is een ontdekkingsreis naar de energie waarmee je geboren bent en de verbindingen die je met je voorouders deelt. Of jouw familiegeschiedenis een bron van kracht is of uitdagingen met zich meebrengt, deze workshop biedt een veilige ruimte om te begrijpen, te helen en te groeien.

“Laat mij je helpen om je leven op een zachte manier te veranderen in het leven dat jij verdient.”

Wat kost het? € 111,- zelf zorgen voor lunch, wij zorgen voor de koffie/ thee en versnaperingen. Maximaal 10 vrouwen.

Locatie:
Huize Mooisteen
Prinses Beatrixstraat 2
2911 AL Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Datum: wordt binnenkort bekend gemaakt

Wat kun je verwachten?

Ontdek de subtiele maar krachtige energieën die jou hebben gevormd en begrijp hoe deze energieën jouw keuzes en relaties beïnvloeden. We verkennen de impact van familiepatronen en bieden praktische tools voor heling en groei.

Voor wie is dit?

Of je nu geïnteresseerd bent in zelfontwikkeling, worstelt met herhalende patronen, of gewoon nieuwsgierig bent naar je wortels, deze workshop is voor jou. Het is een uitnodiging om te begrijpen, te omarmen en te bloeien binnen jouw unieke familieverhaal.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van bewustzijn, heling en groei binnen de context van jouw familiewortels. Samen creëren we een ruimte van begrip, compassie en transformatie.

Voor vragen en inschrijvingen, neem contact op via het contactformulier.

Laten we samen op weg gaan naar een dieper begrip van onszelf en onze wortels.

“Alles wat ik je leer of meegeef hoeft niet jouw waarheid te zijn, daarom is het belangrijk om altijd zelf goed te blijven voelen.”

Miranda de Bunje

Ik ben Miranda, een medium en begeleider van persoonlijke groei. Mijn passie is om jou te helpen jezelf te ontdekken en je ware potentieel te bereiken. Hoewel ik een medium ben, staat het label niet centraal. Wat voor mij belangrijk is, is jou zien zoals je werkelijk bent.