RECEIVE

Receive & Trust

Vertrouw en ontvang, dat is precies wat dit consult je biedt. Ik stem af op jouw energieveld en ontvang alles wat voor jou bedoelt is. Vertrouw op het proces en open jezelf voor de inzichten die je verder kunnen helpen op jouw pad….. klik voor meer

Grow

In een intuïtief traject van 6 maanden doorlopen we samen 4 fasen. We beginnen met het herkennen van wat je nodig hebt en ontdekken waar je doorheen gaat. Stap voor stap verken je diepte van je innerlijke donkerte. De angst voor het leven……..klik voor meer

GROW

FEEL

Feel

Ervaar het wonder van je lichaam tijdens onze unieke dagen waarin we intensief met het lichaam werken.
Ontdek de kracht van jouw lichaam en het vertrouwen in jezelf bij onze Feel Evenementen……klik voor meer

Connect

Met Connect neem ik je mee naar een andere dimensie waar ik werk met een speciale tool om mijzelf te verbinden  met de wereld zonder sluier. In deze zuivere verbinding ontdek je een diepere band met jezelf en je omgeving. Vrij van beperkingen……..

CONNECT

Wat is een intuïtieve reading consult?

Tijdens een consult stem ik af op jouw energieveld en ontvang ik intuïtieve boodschappen die specifiek zijn afgestemd op jouw vragen en behoeften. Deze boodschappen kunnen betrekking hebben op diverse aspecten van je leven, zoals persoonlijke groei, relaties, carrière en spirituele ontwikkeling.

Hoe verloopt een sessie?

We beginnen met een moment van afstemming, waarbij ik me openstel voor de subtiele energieën om ons heen. Vervolgens deel ik mijn waarnemingen en intuïtieve inzichten met jou, met als doel om je te ondersteunen bij het vinden van helderheid, richting en empowerment.

Wat kun je verwachten?

Een consult is een diepgaande ervaring waarin je kunt verwachten dat je in contact komt met de diepere lagen van jezelf. Het is een kans om te luisteren naar wat je ziel je wil vertellen en om te ontdekken welke stappen je kunt zetten om meer in lijn te komen met je authentieke pad.

Receive & Trust!

Ik bied intuïtieve reading consults aan die je helpen dieper in contact te komen met jezelf en je levenspad. Laat ons samen de wijsheid van je ziel ontdekken en jouw vertrouwen in je eigen intuïtie versterken.
Klaar om de magie te omarmen?

Waarom kiezen voor Receive & Trust?

Mijn benadering is liefdevol, respectvol en niet-oordelend. Ik geloof in de kracht van intuïtie en werk vanuit een plek van compassie en mededogen. Mijn missie is om jou te ondersteunen bij je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling, zodat je meer vreugde, vervulling en harmonie kunt ervaren in je leven.

Investeer in jezelf

Een intuïtieve reading consult is meer dan alleen een moment van inzicht; het is een investering in jezelf, je welzijn en je toekomst. Het stelt je in staat om bewuster keuzes te maken en om met meer vertrouwen en zelfbewustzijn in het leven te staan.

Praktisch

Duur: 90 minuten
Locatie: in Rotterdam, bij mij thuis
Investering: 155 euro per uur (incl. btw)

Reviews