Diepe heling

Miranda_HR-11

Een persoonlijke reis naar heling

Afgelopen zaterdag heb ik een bijzondere ervaring gehad tijdens een healing sessie die ik graag met jullie wil delen. Healing, zoals ik geleerd heb, komt voort uit de intentie van liefde, omdat liefde heelt. Tijdens deze sessie voelde ik me gezien en gehoord, maar er gebeurde ook iets heel opmerkelijks dat me diep raakte.

Terwijl ik me overgaf aan de helende energie, kwam er plotseling iets heel ouds naar boven vanuit mijn basischakra. Het voelde als een diepgewortelde emotie die ik letterlijk uit mijn lichaam wilde schoppen en slaan. Gelukkig kon ik door middel van mijn ademhaling dit proces onder controle houden. Soms is het echter niet mogelijk om je volledig over te geven aan deze intense gevoelens, zelfs niet tijdens een healing.

Toen ik eenmaal thuis was, merkte ik dat ik me toch niet helemaal lekker voelde. Mijn buik voelde strak van de krampen en mijn hoofd leek gevuld met watten. Ik besloot vroeg te gaan slapen, maar werd de volgende ochtend nog zieker wakker. Op dat moment wist ik dat ik het moest laten gebeuren zonder er tegenin te gaan.

Wat er toen tot mij kwam, was een verrassende openbaring. De gevoelens en emoties die naar boven kwamen, waren niet van mij, maar van mijn moeder toen ze nog jong was. Ik besefte dat ik deze last al die tijd voor haar had gedragen, zonder me er bewust van te zijn. Het was een verbluffende realisatie die me diep raakte.

Dit is wat er vaak gebeurt tijdens een healing sessie. Het lichaam is in staat om op een diep niveau te helen, zelfs als het betekent dat oude emoties en pijn naar de oppervlakte komen. Het is een prachtig, maar soms ook uitdagend proces van zelfontdekking en heling.

Hoewel ik nog steeds een beetje van slag ben door deze ervaring, voel ik me dankbaar voor de helende kracht die in ons allen huist. Het herinnert me eraan dat heling een reis is, en soms moeten we de moed hebben om de donkere plekken van ons verleden te verkennen om echt te kunnen helen.

Ik hoop dat mijn ervaring jullie heeft geïnspireerd om open te staan voor de helende kracht die binnenin jullie ligt. Laten we samen op deze reis van zelfontdekking en heling gaan, met liefde als onze gids.

Liefs Miranda